default-logo

10
EKI
2018

AMATÖR SPORUN EN ANLAMLI GÜNÜ.

AMATÖR SPORUN EN ANLAMLI GÜNÜ.

Amatör spor haftası spor kortej yürüyüşü, yılın en başarılı sporcuları, antrenörleri ve Altın yıllar hizmet ödül töreni Adapazarı Kültür merkezinde yapıldı.

08 Ekim 14 Ekim tarihleri arasında Gençlik ve Spor bakanlığı ile TASKK işbirliğinde ülke genelinde kutlanan Amatör spor haftası Çark caddesi sonundan başlayan ve AKM sona eren spor kortej yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüş sonunda AKM de yapılan tören ile 32 spor branşında yılın en başarılı sporcuları, antrenörleri ile ilimizin amatör spora hizmet etmiş sembol isimlerine Altın yıllar hizmet ödülü verildi.

Ödül törenine Sakarya büyükşehir belediye başkanı ve ASKF onursal başkanı Zeki Toçoğlu, Gençlik ve Spor il müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Askf başkanı Yaşar Zımba, Aile ve sosyal politikalar il müdürü Mutlu Işıksu, Futbol bölge müdürü Ferruh Sezgin, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF Genel sekreterİ Ahmet Orhan, ASKF başkan vekilleri Recep Odabas, Hasan Özkan, Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Demir, Selçuk Kurt, Sezgin Tutar, Necmettin Koçak, Fatih Kanbur, Ali Palas, Spor şube müdürü Murat Acar, ilçe müdürü Yavuz Salman, Sporcu velileri, il temsilcileri ve amatör spora gönül vermiş emektarlar katıldı.

Sporcu ve antrenörlerin ödülleri katılan protokol üyeleri,  Futbolun yöneticileri ile verilirken, tören açılışında ASKF başkanı Yaşar Zımba ve GS il müdürü Fatih Çelikel birer konuşma yaptı.

Tören Sunuculuğunu Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi ve ASKF yöneticisi Uğur Kobaş yaptı.