default-logo

24
OCA
2019

ASKF GÜVENLİKÇİLERİ SAHAYA İNDİ!

  ASKF GÜVENLİKÇİLERİ SAHAYA İNDİ!

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Jan-Em Güvenlik tarafından gerçekleştirilen işbirliği  protokolü kapsamında lisanslı amatör sporcuların özel güvenlik eğitimine başlanıldı.

Kursiyerlerin ilk ders günü açılışına Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba,  AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF başkan vekili Hasan Özkan, yönetim kurulu üyeleri Ali Palas, Mehmet Bilgin, Genel Sekreter yardımcısı Ahmet Silahçı, Saha Komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, Disiplin Kurulu başkanı Cemal Başaran, Jan-Em şirket genel müdürü ve ASKF yöneticisi Mehmet Demir eğitime katılanlar ile bir araya geldi.

Yüce ‘Teşekkür ediyorum’

Eğitim verilen sınıfa girerek kursiyerlerle görüşen Yaşar Zımba, amatör spor kulüplerine verdikleri destek sebebiyle Jan-Em Genel Müdürü Mehmet Demir’e teşekkür ederken, Büyükşehir adayı Ekrem Yüce ise kursiyer sporculara aldıkları eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, “İnşallah 31 Mart’tan sonra bizlerde sizlerle birlikte bu şehirde görev yapacağız. Bu görevde sizlere karşı bizde üzerimize düşeni yapacağız.

Bu köklü firmanın verdiği eğitim çok önemli çünkü artık her yerde Özel Güvenlik Görevlileri çalışıyor. Sizlere bu desteği sağlayan çok değerli Mehmet Demir ve tüm Jan-Em çalışanlarına bende teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tam destek sürecek.

ASF Başkanı Yaşar Zımba ve Jan-Em Özel Güvenlik Genel Müdürü Mehmet Demir “Gönülden mücadele eden yönetici, antrenör ve sporcularımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Jan-Em ailesi olarak sporcuların güvenliğini sağlamaktan öte bir adım atalım istedik.

Gönülden mücadele eden camianın evlatlarının mesleki anlamda kendilerini güvende hissetmelerine katkı vermek bizleri mutlu ediyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışacağız” dedi

ASKF ile Jan-Em arasında ki protokol gereği kulüplerin yönlendireceği lisanslı sporculara ücretsiz Özel Güvenlik eğitimi verilmeye devam edecek.