default-logo

18
NIS
2019

ASKF ZİYARETLERİNE BAŞLADI.

ASKF ZİYARETLERİNE BAŞLADI.

Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu, belediye başkanlarına tebrik ziyaretlerine başladı.

Çarşamba günü Adapazarı ve Erenler belediyelerini ziyaret eden heyet, Adapazarı belediye başkanı Mutlu Işıksu, Erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç, başkan yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu’na tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaret heyetinde Başkan Yaşar Zımba ile birlikte Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Başkan vekilleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Genel Sekreter Ahmet Orhan, yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Ali Palas, Mehmet Bilgin, Fatih Kanbur, Mehmet Demir, Necmettin Koçak, Yahya Berk, Adem Turan vardı.

Başkan Yaşar Zımba “Mutlu başkan benim kardeşim. Biz Sakarya’ya yön veren aynı fabrikanın, vogan camiyasının temsilcilerindeniz. Mutlu başkan Genç girişken ve kendini yetiştirerek, geliştirerek bu seviyeye geldi, kendisi ile gurur duyuyoruz, başarılı olmasını canı gönülden diliyoruz.

Fevzi Kılıç başkanı çok anlatmaya gerek yok. Toplumun takdir ettiği bir başkan. Yıllarca Futbol oynamış futbolun içinden gelmiş başarılı insan. Ekibinde bulunan başkan yardımcıları Rahmi Şengül kardeşim ve Serkan Cerrahoğlu da sporun içinde.

Rahmi Şengül Yıllarca Sakaryaspora Fevzi başkan ile hizmet etmiş, amatör futbol dostu kardeşimiz.

Erenler futbol tesislerini başkan Fevzi Kılıç ve yardımcısı Rahmi Şengül ile daha kullanışlı hale getirerek ilçe ve ilimiz futbolununun yükü taşır hale getirmek hedefindeyiz. İlçede bulunan Futbol takımları hedefleri de takdire şayan umuyorum başta Fevzi Kılıç başkan ve Rahmi Şengül ve onlara destek olacak Serkan Cerrahoğlu, Belediye meclis üyesi olan ve bizim de yönetim kurulu üyelerimiz Ali Palas, Fatih Kanbur ile Erenlerde futbol çığır açacak.

Belediye başkanlarına, yardımcılarını tebrik eder, başarılar dilerim. Dedi.