default-logo

27
MAY
2019

YAŞAR ZIMBA “GURUR DUYDUM”….

YAŞAR ZIMBA “GURUR DUYDUM”….

Futbol alt yapısını güçlendirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde düzenlenmekte olan U13 turnuvasında Sakarya bölge karması Konya Grubunda başarılı oldu..

Futbol Altyapı Gelişimine katkı sağlayacak Turnuvalar için  Yaşar ZIMBA “ Spor bakanlığımız, spor genel müdürlüğümüz ve TASKK  için bu turnuvalar çok önemli.

İlimiz bölge takımı aldığı güzel sonuçlar ile Türkiye’de son 4 takım arasına girdi. Teknik ekibi ve sporcularımızı yürekten kutluyorum, finalde başarılar dilerim, takımımızın başarısı ile gurur duydum, gurur duyduk….

Turnuvanın gerçekleşmesinde önemli katkıları ve fikirleri olan Spor genel müdürümüz Mehmet Baykan, TASKK genel Başkanı Ali Düşmez ve Bölge takımımızı oluşturmak için son anda sporcu desteği vererek başarılı olmamızda katkısı olan Sakaryagücü futbol kulübü idarecilerine de teşekkür ederim.

U13 Futbol Altyapı Gelişim Projesi Futbol Turnuvasında Finale kalan son 4 takımın mücadele edeceği Final müsabakaları Antalya ilinde  yapılacak tarihi sonra açıklanacak