default-logo

09
EKI
2019

AMATÖRE VEFA VE TALTİF GÜNÜ..

AMATÖRE VEFA VE TALTİF GÜNÜ..

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sporda Yılın Enleri” Ödül töreni Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

​07 Ekim-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğinde ülke genelinde kutlanan “Amatör Spor Haftası”  Sakaryada Dün yapılan Amatör Spor Haftası Yılın Enleri Ödül Töreni, Şehitler anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programa, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı belediye başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, İl Müdürlüğüne bağlı Müdürler,  ASKF yöneticileri, sporcu velileri, İl Temsilcileri ve Amatör Spora Gönül vermiş emektarlar katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, kısa bir konuşma yaparak, sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Yapılan tören ile 33 spor branşında yılın en başarılı sporcuları ile birlikte Cemal Kamacı, Süheyl Eren ve Nejat Ersin’e Altın Yıllar hizmet Ödülü verildi.

ASKF başkanı Yaşar Zımba ülkemiz ve ilimiz amatör baranşları başta olmak üzere Sakaryaspor’a katkılarından dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye şilt verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba eşliğinde Sakarya büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce,  Adapazarı belediye başkanı Mutlu Işıksu, başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Gençlik ve spor il Müdürü Arif Özsoy’ada hizmetlerin anısına şilt takdim etti.

Sonrasında Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri Özgür Aygün, Adem Aka, Şükrü Özkan, Nurcan Tabakoğlu, SASKF Yöneticilerinden Recep Odabaş ve Ahmet Orhan,  sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek ödüllerini takdim ettiler.

Programın sunuculuğunu Avrupa Dünya hakem kurul üyesi, ASKF başkan yardımcısı Uğur Kobaş yaptı.