default-logo

16
EKI
2019

AMATÖRLERİN GELECEĞİ BU PROJEDE.

AMATÖRLERİN GELECEĞİ BU PROJEDE.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve başkan vekili Recep Odabaş Amatör futbol maçlarının naklen yayınlanması konusunda bir dizi görüşmeler için İstanbula gittiler.

Görüşmelerde İnternational Sport Total yöneticileri Jean Fuch, Fikri Erdoğan, Laetatia Charlet, Nicolas Koray Namer, Jurgen Clopp, Beşiktaşlı Eski futbolcular Pascal Nauma, Baki Mercimek, Fenerbahçe spor avukatı Emin Özkurt hazır bulundu.

Sport Total yöneticileri ile Amatör futbol maçları başta olmak üzere, salon sporları turnuvalarının canlı yayınlaması konusunda görüşmeler yapan Zımba ve Odabaş ilk olarak Futbol federasyonu nezdinde gerekli resmi görüşmeleri yapmak üzere Futbol federasyonu Riva tesislerine giderek TFF yönetimi ile bir dizi görüşmeler yaptılar.

Sonrasında Çırağan Place Kempisnki otele gidip yemekli toplantı yapan yöneticiler amatörlerin yarına olacak görüşmeler yaptılar.

ASKF başkanı Yaşar Zımba “ Bu proje sadece Sakaryalı kulüplere değil ülke genelindeki tüm kulüplerin yararına olacaktır. Canlı yayınlanacak maçlar vasıtası ile kulüplerimiz maddi kaynağa kavuşacaklardır. Kulüplerin Yükleri azda olsa azalacaktır.

Türkiye futbol federasyonu, TASKK nezdinde gerekli görüşmeleri yaptık. Sport Total yönetimi ile de görüştük. Futbol federasyonu tarafından onandıktan sonra bir an önce Canlı yayınlara başlayacağız. Kazanan Türk amatör Futbolu olacak, Türk Futbolu olacak . Dedi