default-logo

19
MAR
2020

ÜÇ KURUM BİR ARADA…

ÜÇ KURUM BİR ARADA…

Sakarya Gençlik ve Spor il müdürü Arif Özsoy, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Büyükşehir belediyesi Spor kulübü başkanı Cevat Ekşi bir dizi görüşmeler yapmak için bir araya geldi.

Görüşmelerde Korona virüs Salgını ile ilgili olarak, bakanlıkların talimatları, ilimizde yapılanlar ve yapılması gerekenler başta olmak üzere, Tesisler ve durumları, AR-GE çalışmaları dahil, bir çok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

SBB Gençlik ve Spor daire başkanlığı Ekrem Karaberberler tesislerinde gerçekleşen görüşmelere, Gençlik ve spor il müdürlüğü; İl müdürü Arif Özsoy, Şube müdürü Özgür Aygün, ilçe müdürleri Şükrü Özkan, Adem Aka ile,  Amatör spor kulüpleri federasyonu Başkan Yaşar Zımba, başkan yardımcısı Uğur Kobaş ile katıldı.

Gelen heyetlere SBB Spor kulübü başkanı Cevat Ekşi ev sahipliği yaparken, SBB Gençlik ve Spor daire başkanı İlhan Şerif Aykaç’da görüşmelerde hazır bulundu.

İl müdürü Arif Özsoy “Güzel verimli görüşmeler yaptık. ASKF binasını da en kısa zamanda il müdürlüğümüz olanakları ile dezenfekte edeceğiz. Tesislerimizi  yaptığımız tadilatlar ile iyileştirdik. Bakanlığımız talimatları ve Büyükşehir belediyemizin destekleri ile tesislerimizi dahada işlevsel hale getirip yeni tesisler de ekleyerek tesisler konusunda kalıcı eserler bırakmak için çalışacağız. Ayrıca Cevat Ekşi başkana yeni görevi olan Kulüp başkanlığında başarılar dilerim. Dedi.

ASKF başkanı Yaşar Zımba “Son dönemlerde ilimiz, Gençlik ve spor faaliyetlerinde atılımlar yapmaya, tesisler konusunda zenginleşmeye başladı. Cevat Ekşi kardeşimin başkanlığı ile Büyükşehir kulübümüz bizler ile olan irtibatını daha da güçlendirdi.

Gençlik ve Spor il müdürlüğü teşkilatı ile iyi ilişkiler içersindeyiz.  Her türlü olanakları Sakaryamızın başarısı için kullanacağız.  Dedi.

Sakarya Büyükşehir belediyesi spor kulubü başkanı Cevat Ekşi “Virüs salgını başladığı gibi kulüp bünyesinde sportif çalışmalarımıza hemen ara verdik.

Gençlik spor il müdürlüğü ve ASKF ile yapılması gereken koordinasyon bizim için olmazsa olmazlardandır. Hatta bu konuda Ekrem Yüce başkanımızın her iki kurumla koordineli çalışmaların Sakaryamız için daha da güçlendirilerek yapılması konusunda talimatı vardır. Daha da güçlendirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ziyaretleri için İl müdürü Arif Özsoy, Şube müdürü Özgür Aygün, ilçe müdürleri Şükrü Özkan, Adem Aka, ASKF başkanı Yaşar Zımba, başkan Yardımcısı Uğur Kobaş’a teşekkür ederim. Dedi.