default-logo

14
TEM
2020

ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Yaşar Zımba “Bugün tarihimizin en önemli dönüm noktalarından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünü kutluyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti, tarihe adını altın harflerle yazdıran kahramanca bir destan yazmıştır. Milletin iradesi ve demokrasi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı tüm dünyaya kanıtladığımız bu günde, büyük bir kararlılık emsali gösterdik. Darbe girişiminin önlenmesinde emekleri yadsınamaz olan vatandaşlarımızın cesaret ve fedakârlık timsali tutumları, hür ve bağımsız bir şekilde bayrağımız altında yaşamak için gelecek nesillerimize şüphesiz yol gösterici olacaktır. Hain darbe girişiminin ortaya çıkmasıyla birlikte, Kahramanlar diyarı şehrimizde tepkisini ilk anda ortaya koymuştur. Kahraman halkımız sokaklara dökülerek demokrasisine, milli iradesine ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır.

Unutulmasın ki Sakarya’da ve tüm ülkede milletimiz vatanımıza sahip çıkmış, çıkmaya da devam edecektir.

Ülkemiz birliğine ve demokrasimize karşı olanların her zaman karşısına olacağız.

Sakarya ASKF ve Spor camiası olarak taşın altına elimizi koyuyor, her zaman aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz.

Ülkemiz ekonomisinin, demokrasinin, milli birlik iradesinin hak ettiği yerde kalması için yine hep birlikte, el ele çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Biz hiç bir zaman 15 Temmuz zaferinin milletimizin fedakârlıklarıyla, şehit ve gazilerimizin üstün cesaretiyle elde edildiğini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle demokrasi mücadelemizin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere vatanı uğruna canını veren tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 Yaşar ZIMBA

A.S.K.F. BAŞKANI