default-logo

20
AğU
2020

İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

ASKF başkanı Yaşar Zımba ve Yönetim Kurulu Gençlik ve Spor il müdürü Arif Özsoy’u ziyaret etti.

ASKF heyetini çok sıcak karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, başkan Yaşar Zımba ve yönetimine, tesisler ve durumları yapılması gereken sahalar gibi bir çok konuda bilgi verdi.

İl müdürü Özsoy, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Yaşar Zımba ve Futbol il temsilcisi Tezcan Demir’in sahalar ile ilgili isteklerini tek tek not aldı.

Heyette Başkan Yaşar Zımba ile birlikte Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yönetim kurulu üyeleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Ahmet Orhan, Uğur Kobaş, Ali Palas, Necmettin Koçak, Yahya Berk, Fatih Kanbur ve Cavit Yılmaz yer aldı.

İl Müdürü Özsoy, ASKF Başkanı Zımba ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gençlere daha güzel hizmet vermek için her zaman birlikte hareket edeceklerini belirtti.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ ziyaret ile birlikte il müdürümüze Asaleten atandığı İl müdürlüğü için hayırlı olsun dileklerimiz ile çalışmaları için teşekkür etme olağanı bulduk.

Müdür bey Özverili biri olarak planlı çalışma programına sahip. İnanıyoruz  bir iki yıla tesis ve saha sorunumuz olmayacak. Ekibi de çok iyi. il müdürü Arif Özsoy ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederim.

Bizlerede bu çalışkan insanların arkasında destek olmak düşer. Bunu yapıyoruz, destek olmayada devam edeceğiz. Her şey ilimiz ve ilimizin gençleri başta olmak üzere halkımız için. Dedi.