default-logo

27
EKI
2021

TFF YÖNETMETMELİĞİNE GÖRE SAKARAYA ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA VE FUTBOL İL TEMSİLCİSİ TEZCAN DEMİR’DEN KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE!

TFF YÖNETMETMELİĞİNE GÖRE SAKARAYA ASKF BAŞKANI YAŞAR ZIMBA VE FUTBOL İL TEMSİLCİSİ TEZCAN DEMİR’DEN KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE!

Bölgesel Amatör Lig, yerel büyükler kategorileri (Süper, 1. ve 2. Amatör Ligler), U18 ve U16 kategorilerinde Aşı Sertifikası olan futbolcular oynayabilir. Saha içine giren, saha içi giriş kartı olan yönetici ve teknik ekip de aynı şekilde Aşı Sertifikası çıkartmış olmalıdır. Müsabaka isim listesine yazılı tüm futbolcu, yönetici ve teknik ekipten Aşı Sertifikası olmayanlar il sınırları içinde oynanacak her müsabakadan en fazla 48 saat önce, il dışında müsabaka oynayacak takımlar ise en fazla 72 saat önce Sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından akredite olan labaratuvarlarda Covid-19 PCR testi yaptırılması zorunludur. Müsabaka İsim Listesine ismi yazılacak kişilerden, test sonucu pozitif olanların, Covid-19 nedeniyle karantinada olanların, veya test sonucu müsabakadan önce çıkmamış olanların müsabaka isim listesine isimleri yazılmaz.

Not- PCR testleri ilçe Hastanelerinde normal ücretsiz, Sakarya Serdivan ağız ve diş hastanesi nde sporcu lisansları ile birlikte gidenler ücretsiz PCR testi yaptırabilirler.