default-logo

HAZ

ASKF BASIN BÜLTENİ.. ASKF Yönetiminden Ankara çıkartması….

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Başkan Yardımcıları Necmettin Koçak, Uğur Kobaş Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

ASKF heyeti ilk ziyaretini Türkiye Karate Federasyonuna yaptı. Başkan Yaşar Zımba, Gaziantep ilinde yapılan Büyükler Avrupa şampiyonasında alınan madalyalar ve genel klasman şampiyonluğu için, Federasyon Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz nezdinde Karate camiasını tebrik ederek, başarılarının devamı dileklerini iletti.

Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran ziyaret edildi.

ASKF heyeti ile birlikte Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Aile ve Sosyal Politikalar bakan yardımcılığına atanan Hemşerimiz Rıdvan Duran’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ziyarette yaptığı açıklamada “Bakan yardımcımız her zaman ki gibi bizleri çok sıcak karşıladı. Sakarya’nın Ankara’da ki güçlü seslerinden biri olacağına inandığımız kardeşime görevinde başarılar dileriz. Dedi.

MKE Genel Müdürü Yasin Akdere törenle diplomasını aldı.

Karate branşında siyah kuşak 1.Dan olan, MKE Genel Müdürü hemşerimiz Yasin Akdere için Ankara’da bulunan genel müdürlük binasında küçük bir diploma töreni yapıldı.

Yapılan Diploma törenine Türkiye Karate federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Sakarya Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, ASKF Başkan Yardımcıları, Genel müdürün Karate hocası Uğur Kobaş, Necmettin Koçak, TKF Genel sekreteri Hacı Beşbadem katıldı.

Yapılan küçük bir tören ile MKE genel müdürü Yasin Akdere, Türkiye Karate federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz’dan Siyah Kuşak 1.Dan diploması aldı. Misafirlere çeşitli hediyeler de takdim eden Genel Müdür, Sakarya’ya ve Karate federasyonuna katkı sağlamak için her zaman hazır olduğunu dile getirdi.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Unutulmadı.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TKF Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, ASKF Başkan Yardımcıları Necmettin Koçak, Uğur Kobaş, Siyaset üstü kişiliğe sahip, Sakarya’nın Ankara’daki gururu, abisi Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı genel açıklamada

“Ankara programımız dolu dolu geçti. Hatta bazı görüşme ve ziyaretlerimizi zaman darlığından dolayı gerçekleştiremedik. Her alanda çalışmalarımızı genişleterek devam edeceğiz. Yakında Sakarya sporda güzel haberler alacak. Sakarya’nın kazanımı olacak her türlü girişimleri yapmaya devam edeceğiz. Ankara’da, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcımız Rıdvan Duran, MKE Genel Müdürü Yasin Akdere ve TKF Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz’a teşekkür ediyorum. dedi