default-logo

18
EKI
2018

SPOR DENİNCE HENDEK

SPOR DENİNCE HENDEK

ASKF Başkanı ve Yönetimi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kobaş, Necmettin Koçak, Selçuk Kurt, Cavit Yılmaz ve Hasan Zandolu ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Atatürk Stadı’nın genel durumu, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin durumları ve 19 Ocak 2019 tarihinde yapılacak olan Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Hendek, sporda çok başarılı

ASKF Başkanı Zımba, Başkan Püsküllü ‘ye amatör spor kulüplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek “ Hendek sporun her dalında çok başarılı bir ilçemizdir. Belediye Başkanımız her zaman amatör spor kulüplerinin yanında oldu. Hendek, sporda olduğu gibi her dalda başarılara imza atmaya devam ediyor “ diyerek, Atatürk Stadı’nda yapılan yenileme çalışması ve Hendek’te yapılan karate lig maçlarında da vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Hendek, sporcu yuvası

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Püsküllü, Hendek’in sporcu yuvası olduğunu belirterek “ Hendek birçok spor dalının birarada olduğu bir ilçedir. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden geldiğince destek veriyoruz. Gençlerimizin spora teşvik edilmeleri bizleri mutlu ediyor. Amatör spor kulüplerinin ayakta kalması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleri ve spor sahaları ile gençlerimizi spora yönlendiriyoruz.  ASKF Başkanımızı ve yönetimini spor adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum “ Diyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.