default-logo

26
KAS
2018

BİR TURNUVA ÖĞRETMENLER ADINA BU KADAR ANLAMLI OLUR.

BİR TURNUVA ÖĞRETMENLER ADINA BU KADAR ANLAMLI OLUR.

24 Kasım Öğretmenler günü Karate il turnuvası Akyazı belediyesi destekleri Gençlik ve spor il müdürlüğü organizasyonu ile Cumartesi günü Akyazı Atatürk spor salonunda yapıldı.

18 spor kulübünden 403 sporcunun katıldığı turnuvaya Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Türkiye Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba, Sakarya gazeteciler cemiyeti başkanı Sezai Matur, Saha Komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, İlçe müdürü Adem Altun, siyasiler, daire müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Karatesinin mimarı Meydan Kobaş, Almanca öğretmeni ve Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Meslek dersleri ve Din kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni, SBB Başkanı Zeki Toçoğlu’na çiçek takdim ederek Öğretmenler gününü kutladı.

Turnuvaya katılan veli, antrenörlerden öğretmen olanlar ile, emekli Öğretmenlere öğretmenler günü çiçekleri SBB başkanı Zeki Toçoğlu ve katılımcılar tarafından verildi.

Karate antrenör ve hakemleri Avrupa, Dünya hakem kurulu üyesi Uğur Kobaş ve Milli takımlar menejeri Hikmet Şaha’ya Öğretmenler günü kutlama çiçeği takdim etti.

Spor salonu hınca hınç dolu olurken dereceye giren sporculara madalyaları Protokol tarafından verildi.