default-logo

11
OCA
2019

ASKF YÖNETİMİ ÇOK FARKLI.

ASKF YÖNETİMİ ÇOK FARKLI.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe günü İl müftüsü İhsan Açık, Minibüsçüler odası başkanı Ali Bektaş, Adapazarı Ziraat odası başkanı Ercan Ateş’i ziyaret etti.

Ziyaret heyetinde ASKF başkanı Yaşar Zımba ile birlikte, başkan vekili Recep Odabaş, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Mehmet Demir, Mehmet Bilgin, Ali Palas, Selçuk Kurt da vardı.

Günün İlk ziyareti İl müftüsüne gerçekleşirken, ziyarette Diyanet işleri başkanlığı tarafından il ve ilçelerde kurulması istenen spor kulüpleri ve branşlaşma ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

İkinci ziyaret Minibüsçüler odası başkanı Ali Bektaş’a yapılırken, iki başkan arasındaki konuşmalar Sakaryaspor ağırlıklık idi. Başkan Yaşar Zımba, başkan Ali Bektaş’a Sakaryaspora desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Günün son ziyareti Ziraat odasına gerçekleşirken Başkan Yaşar Zımba yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Yaşar Zımba “ Biz Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Her alanda, her kurum ile iyi ilişkiler kurarak topluma yararlı çalışmalar yapmak zorundayız. Ziyaretlerimiz devam edecek. Tüm çalışmamız, tüm ziyaretlerimiz Sakarya’nın yarına. Dedi.