default-logo

11
MAR
2019

ERENLER AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ KILIÇ ASKF ZİYARET ETTİ.

ERENLER AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ KILIÇ ASKF ZİYARET ETTİ.

Seçim çalışmaları nedeni ile haftanın ve günün ilk ziyaretini ASKF gerçekleştiren Erenler belediye başkan adayı Fevzi Kılıç ile birlikte ziyarette ilçe başkanı Beşir Doğrusever de vardı.

Gelen misafirleri ASKF başkanı Yaşar Zımba, genel sekreter Ahmet Orhan, başkan vekili Recep Odabas, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Sakarya Askf yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Mehmet Demir, Mehmet Bilgin, Fevzi Çolak, Selçuk Kurt ( AK Parti söğütlü ilçe başkanı) Ali Palas ( AK Parti Erenler meclis kontenjan adayı) Fatih Kanbur, Futbol il hakem kurul başkanı Şükrü Özkan, hakemler ve gözlemciler derneği başkanı Özgür Aygün,  TÜFAD sakarya başkanı Tamer İlaçan, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, ASKF genel sekreter yardımcısı Ahmet Silahcı, Erenler Karate spor kulüpleri temsilcileri Muammer Sağlam, Şahin Damar, Ergün Köseoğlu, ASKF Erenler kulüpleri delegeleri  karşıladı.

Başkan Yaşar Zımba “ Başkan adayı Fevzi Kılıç yılllardır tanıdığımız bir kardeşimiz. Kendisi yıllarca Futbol oynadı. Erenler stadı ilçe sınırlarında olduğu için Fevzi Kılıç bizleri anlayan, sorunlarımızı bilen biri olarak camiamıza çok büyük katlı sağlayacağına inanıyorum. Bu anlamda bizler çok şanslıyız.  Fevzi Kılıç’a ve yönetim kurulu üyemiz Ali Palas’a başarılar dileriz.