default-logo

10
TEM
2019

ASKF KARASU, KOCAALİ VE KAYNARCA’DA….

ASKF  KARASU, KOCAALİ VE KAYNARCA’DA….

Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu, belediye başkanları tebrik ziyaretlerinin 6. aşamasında Salı günü Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerine gitti.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba son yapılan yerel seçimlerde başarılı bir şekilde seçimleri kazanan Karasu belediye başkanı İshak Sarı, Kocaali belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kaynarca belediye Başkanı Murat Kefli’ye tebrik ve başarı dileklerini ileterek çiçek takdim etti.

Ziyaretlerde Başkan Yaşar Zımba ile birlikte Futbol il temsilcisi Tezcan Demir,  ASKF Başkan vekili Hasan Özkan, yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Necmettin Koçak, Mehmet Demir, Sezgin Tutar  hazır bulundu.

Kocaali ziyaretinde ASKF heyetini belediye başkanı Ahmet Acar ile birlikte AK Parti ilçe başkanı Ersan Demir, belediye başkan Yardımcısı Cemal Angın, Sahilspor Başkanı Bilal Hazar, Kocaalispor Başkanı Turan Macuncu, ASKF delegesi Tuğrul Çatalbaş karşıladı.

Kaynarca ziyaretinde ASKF Heyeti belediye başkanı Murat Kefli ile birlikte, başkan yardımcıları  Mustafa Özer, Ali Akgünoğlu ile karşıladı.

Başkan Yaşar Zımba “Başkanlarımızı tebrik eder, tekrar seçildiği görevlerinde başarılar dileriz. İnşallah gençlerimiz ve ilçe halkımızın spor geleceği için beraber çalışmaya devam edeceğiz . Dedi.