default-logo

06
OCA
2020

SPOR BİLİMLERİ DANIŞMA KURULU OLUŞTURULDU…

askf SPOR BİLİMLERİ DANIŞMA KURULU OLUŞTURULDU.

SPOR BİLİMLERİ DANIŞMA KURULU OLUŞTURULDU…

Spor bilimleri fakültesinin sektörel beklentilerini karşılamak ve güncel gelişmeleri eğitim programlarına yansıtmak; aynı zamanda uygulamalı bilimler üniversitesinin misyonu çerçevesinde iş dünyası ile etkili iletişim kurarak öğrencilerin uygulama becerilerine sahip, iş deneyimli olarak yetişmelerini sağlamak için oluşturulan Spor bilimleri fakültesi danışma kurulu oluşturuldu.

Danışma kuruluna ASKF başkanı Yaşar Zımba tensipleri ile ASKF başkan yardımcısı, BESYO mevzunu Avrupa, Dünya hakem kurul üyesi, olimpiyat Karate hakemi Uğur Kobaş ASKF adına danışma kuruluna alınmıştır.

Kurul Spor bilimleri dekanı  Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Sakarya Uygulamalı bilimler üniversitesi Rektör Prof.Dr Mehmet Sarıbıyık onayı ile kurul görevine başlamıştır.

Askf başkanı Yaşar Zımba “ASKF temsilcimiz Uğur Kobaş ile birlikte Gençlik ve spor il müdürlüğü,  Sakarya büyükşehir, Mili eğitim ve  Sağlık Müdürlüğü, SATSO danda temsilciler var. Danışma kurulu projesi Sakarya’nın sporda yarına olacak bir kuruldur. Proje sahiplerini tebrik eder kurula başarılar dilerim .dedi