default-logo

18
MAR
2021

ALİ İHSAN YAVUZ VE YAŞAR ZIMBA DAN 76 KULÜBE MÜJDE..

ALİ İHSAN YAVUZ VE YAŞAR ZIMBA DAN 76 KULÜBE MÜJDE..

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından yapılan Nakti yardımlardan yararlanamayan kulüpler için ASKF Başkanı Yaşar Zımba, AK Parti genel başkan yardımcısı ve Sakarya milletvekili Sn Ali İhsan Yavuz ile Ankara’da görüştü.

Başkan Yaşar Zımba, yardım alamayan kulüplerin durumlarını Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan  Yavuz’a anlattı ve yardım alması gereken 76 kulüp listesini Sn Ali İhsan Yavuz’a verdi.

Listeyi inceleyen Sn Ali ihsan Yavuz, hemen Gençlik ve spor bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaptı ve en kısa zamanda yardım alamayan kulüplerin yardımları gelecek müjdesini verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından yapılan nakti yardımlardan, elimizde olmayan nedenlerden dolayı 76 Futbol kulüplerimiz istenilen şekilde yararlanamamıştı.

Ankara’da, AK Parti genel başkan yardımcısı Sn Ali İhsan Yavuz ile görüştük ve hemen bakanlığı arayarak gerekli talimatları verdi.Genel Başkan yardımcımız girişimleri ile İnşaAllah yardım alamayan kulüplerimizde en kısa zamanda nakti yardımlarını alacak. Bu yardımlar, bu Pandemi döneminde kulüplerimize Can suyu olacak. Genel başkan yardımcımıza kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. dedi.