default-logo

22
MAY
2024

SPOR BİLİMLERİ DEKANINDAN ASKF’YE TEBRİK ZİYARETİ.

SPOR BİLİMLERİ DEKANINDAN ASKF’YE  TEBRİK ZİYARETİ.

SUBÜ Spor bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Fakülte Sekreteri Ömer Alkaş, Sakarya ASKF ziyaret ederek olağan genel kurulda güven tazeleyerek tekrar seçilen Yaşar Zımba ve ekibine hayırlı olsun diyerek tebrik etti.

Başkan Yaşar Zımba yaptığı açıklamada ” Dekanımız, Sakarya’ya geldiği andan itibaren yoğun çalışma temposu içinde yaptığı farkındalık çalışmalarıyla ve paydaşlarıyla sadece Sakarya değil ülke genelindeki branşlara ve sporun her kademesindeki kişilere katkı sağlamaya çalışıyor.

Kendisinin güzel ve başarılı çalışmaları devam ediyor. Bizlerde elimizden geldiğince dekanımıza ve spor bilimleri fakültemize destek olmaya devam edeceğiz.

Spor bilimleri Dekanımız ve fakülte  sekreterine ziyaretleri, güzel temennileri ve düşünceleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Dedi.

Gelen misafileri Başkan Yaşar Zımba ile birlikte, İl Temsilcisi Tezcan Demir, yönetim kurulu üyeleri Sezgin Tutar , Niyazi Aka, Necmettin Koçak, Salih Yıldırım, Uğur Kobaş, Mehmet Bilgin, Mahmut Güzel, Çetin Ulaş, Hasan Zandalı, Erenler İlçe Müdürü Özcan Çelikten ile karşıladı.